Photo by Martin Paldan | GripGrab

Hej og velkommen til Vélorina
Her er lidt om de to hoveder bag konceptet

Katrine er den originale Vélorina. Hun er tidligere hesterytter men i 2017 byttede hun hesten af kød og blod ud med en af carbon. Katrine er nyudklækket licensrytter og elsker cykling, fordi man kan kombinere træning og transport med den slags terapi ,som det er at mærke vinden i håret og dufte alle årstidens dufte. Derfor sætter hun også pris på al slags vejr og især pris på, at man skal købe lækkert tøj til alt slags vejr.

Katrine bor sammen med sin mand Jannik og sin hund Kia i København. Du kan oftest møde hende på landevejene på Amager, omkring Ganløse, Værløse og op ad Strandvejen.

I og med Katrine er nybegynder har hun rigtig god erfaring med de faldgruber, man kommer ud for som ny cykelrytter, og hvilke udfordringer der er, når man skal gå fra slet ikke at cykle til at få passet den slags træning ind i sin hverdag.

 

Michelle Pro Vélorina. Hun er gift med Rasmus, som også er cykelrytter, og de bor i Valby. Hun har cyklet i 20 år, siden hun var 6 år og har gennem tiden været med på det danske landshold over flere omgange, på både bane og landevej. Hun har kørt på flere forskellige cykelhold i sin karriere og kører i år for Team Rytger powered by cykeltøj-online.dk. Hun har store drømme om deltagelse ved OL i Tokyo i 2020.

Michelle har et stort hjerte, der banker for cykelsporten og alt hvad den indebærer. På trods af en god blanding af ned- og opture i løbet af sin karriere, elsker hun sin cykel og den tid hun tilbringer med den. Så vild som hun er med den del af sporten, hvor det handler om at konkurrere på højeste plan og have et benhårdt fokus på den optimale træning og kost, lige så vild er hun med med den sociale del af sporten. Den del, hvor man i hundredevis af timer er sammen med sine bedste venner, ude på landevejene. Hvor man går gennem udfordringer sammen, hvor man kan snakke om alt mellem himmel og jord både på rammen og over en kop kaffe i slutningen af træningen.

Hun har specielt et bankende hjerte for kvindecykling og har igennem mange år engageret sig i diverse tiltag for at promovere den danske kvindecykling. Hun er gået ind i det her projekt med en drøm, om at dele ud af sin erfaring med cykelverdenen, og på den måde vise alle landets kvinder, at hvis de har lyst til at cykle, så kan de, ligegyldigt hvilket niveau de ønsker at cykle på.

 

Foto sposoreret indhold fra GropGrab:  Martin Paldan | GripGrabPhoto by Martin Paldan | GripGrab